Informatie voor organisaties, bedrijven en instellingen

ALGEMENE INFO

Mocht u geïnteresseerd zijn om de Truck vol Muziek te boeken voor een feest of evenement, dan geven wij u hieronder graag wat meer inhoudelijke informatie en leggen wij u graag uit wat de Truck vol Muziek nodig heeft om een evenement voor u te organiseren.

FORMAT

De Truck vol Muziek is te boeken met respectievelijk 2, 3 of 4 acts. Elke act speelt voor de duur van 1 uur.

Desgewenst kunt u tegen een meerprijs een pauze-dj meeboeken.

Uiteraard verzorgd de Truck vol Muziek altijd achtergrondmuziek in de pauzes, tenzij u deze muziek zelf verzorgd en leverd. Wij bieden dan uiteraard desgewenst inprikpunten (6.3 mm TRS of XLR). U dient dan wel zelf voor de bekabeling tot aan ons podium of mengtafel te zorgen.

Mocht u het geluid (main mix) van de Truck vol Muziek doorgelinkt willen hebben naar uw eigen huisinstallatie, dan dient u wederom zelf de bekabeling (wij leveren uitsluitend XLR uit) vanaf ons podium danwel mengtafel te regelen. Wij leveren u een stereo line-level signaal op -6dB zodat u zelf wat headroom (speelruimte) over heeft.

EXTRA SERVICES

Desgewenst kunt u (tegen meerprijs) een video opname met 3 dynamische en 1 statische camera aanvragen. Wij nemen dan uw hele evenement op en editen en produceren deze tot een HD DVD of video bestand. Tevens kunnen wij de video en audio in HD streamen naar ons Youtube kanaal.

Ook kunt u kiezen om enkel een audio opname van uw evenement te laten maken. U krijgt dan van ons een volledig nabewerkte en gemasterde audio opname in standaard CD form factor (44.1 Khz, 16 bits). Alleen indien expliciet aangegeven en van te voren besproken leveren wij ook audiobestanden in elk door u gewenste audio formaat.

Tevens kunt u (tegen meerpijs) door ons luchtopnames laten maken met een professionele drone voor extra sfeer-impressies.

PLATTEGROND EN AFMETINGEN

Afmetingen van de truck:

  • Breedte: 13.60 meter
  • Diepte: 6.10 meter
  • Hoogte: 6 meter

De Truck vol Muziek heeft ten minste een vloeroppervlakte nodig van 18×10 meter en een minimale plafondhoogte van 6.5 meter.

Naast de vrachtwagen-combinatie zelf heeft de Truck vol Muziek ook een ruimte nodig van 3×3 meter midden voor het podium voor de geluids en lichttafel (het zogenoemde front of house). Bij voorkeur is deze ruimte middels dranghekken afgezet voor directe toegang van bezoekers.

Het podium en de front of house area dienen te allen tijde vrij en zonder obstructie toegangelijk te zijn voor het personeel en muzikanten van de Truck vol Muziek.

U bent zelf verantwoordelijk voor de levering en plaatsing van eventuele barriers of dranghekken voor het podium.

Indien het evenement plaats vind op onverharde grond dient u tevens zorg te dragen voor rijplaten en een deugdelijke aanvoerweg (breed genoeg voor een truck-trailercombinatie) van en naar de evenementen-locatie.

STROOMVOORZIENING

De Truck vol Muziek benodigd 4 schone stroomgroepen van 240V (dit betekend dat op deze stroomgroepen geen andere apparaten e.d. aangesloten mogen zijn), afgezekerd op minimaal 16 Ampére. Of een schone 380V krachtstroom-aansluiting van 32 of 64 Ampére. De stroomvoorziening dient zich in de directe nabijheid van het podium te bevinden.

VERGUNNINGEN

U dient zelf (indien nodig) tijdig een vergunning(en) te regelen voor uw evenement. Truck vol Muziek verlangt desgewenst en indien nodig een kopie van vergunningen om bij eventuele controles te kunnen overleggen aan de daarvoor bevoegde instanties. Wij verzoeken u deze (indien van toepassing) dan ook per ommegaande aan ons te leveren.

Mocht u de Truck vol Muziek geboekt hebben en uw evenement niet door kunnen gaan omdat u (a) heeft verzuimd een vergunning te regelen, of (b) geen vergunning kunt krijgen voor uw evenement bent u te allen tijde betalingsplichtig aan de Truck vol Muziek voor het volledige geboekte bedrag.

Wij raden u ten zeerste aan uw vergunningen te regelen vooraleer u de Truck vol Muziek boekt.

OVERIGE FACILITEITEN

Wij verzoeken u te zorgen voor voldoende broodjes met beleg voor het personeel en alle muzikanten van de Truck vol Muziek. Ook dient u ervoor te zorgen dat er te allen tijde voldoende (gekoelde) flesjes Spa Blauw op het podium aanwezig zijn.